Compra Piso en Calle De Les Cases Noves, 2, Palafrugell

Piso - Palafrugell

81 m²
4
1
2.840 €/m²

Descripción

El pis reformat a la venda és una atractiva propietat que ha experimentat una sèrie de millores significatives per a brindar un espai modern i còmode. Amb una àrea total de 103 metres quadrats construïts, aquest pis ofereix un equilibri entre amplitud i comoditat.

Aquest immoble compta amb tres habitacions, la qual cosa el converteix en una excel·lent opció per a famílies o per als qui necessiten espai addicional per a oficines a casa o convidats. A més, disposa de dos banys, la qual cosa és una característica convenient que facilita la vida diària dels residents.

Una característica clau d'aquest pis són els cristalls dobles en les finestres, la qual cosa proporciona un millor aïllament acústic i tèrmic. Això significa que els residents podran gaudir d'un ambient més tranquil i còmode a l'interior, a més d'estalviar en costos de calefacció i refrigeració.

El sòl de parquet és un detall elegant que agrega calidesa i estil a l'espai. A més, la propietat ha estat renovada amb una cuina i banys nous, cosa que significa que els electrodomèstics i les instal·lacions sanitàries són moderns i funcionals. Aquestes actualitzacions no sols milloren l'estètica, sinó que també augmenten la comoditat i l'eficiència en l'ús diari.

No dubtis més i contacta per a preparar la visita!

2a Planta sense ascensor.

traducir

Trovimap ID: 465255-36609946
Ref. Agencia: DC_P_207

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2022

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones