Compra Piso en Calle De Les Cases Noves, 2, Palafrugell

Piso - Palafrugell

87 m²
4
1
2.644 €/m²

Descripción

Un pis totalment reformat a la venda a Palafrugell és una oportunitat excepcional. Aquest habitatge de 112 metres quadrats construïts ha estat sotmesa a una renovació completa, cosa que significa que s'ha actualitzat en tots els aspectes per a oferir un espai modern i funcional.

El pis compta amb tres habitacions, la qual cosa el fa ideal per a una família o per a aquells que necessiten espai addicional per a oficines a casa o convidats. A més, disposa de dos banys.

Una característica destacada d'aquest pis són els acabats de qualitat. Això significa que s'han utilitzat materials i elements d'alta gamma en tota la propietat, la qual cosa augmenta el seu atractiu i valor. En particular, el sòl de parquet és elegant i durador, proporcionant una sensació de calidesa en l'espai. Les finestres de doble cristall també són un benefici important, ja que ofereixen un bon aïllament acústic i tèrmic, la qual cosa ajuda a mantenir l'habitatge còmode durant tot l'any.

El disseny interior reflecteix un estil contemporani i funcional, amb espais ben distribuïts i una atenció meticulosa als detalls. La cuina compta amb un disseny atractiu.

La ubicació a Palafrugell és un factor clau, ja que aquesta en la Costa Brava.

En resum, un pis totalment reformat a la venda a Palafrugell, amb tres habitacions, dos banys, 112 metres quadrats construïts, acabats de qualitat, sòl de parquet i finestres de doble cristall, aprofita l'oportunitat!


1a planta sense ascensor.

traducir

Trovimap ID: 465255-36609945
Ref. Agencia: DC_P_206

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2022

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones