Compra Otro en Plaza Plaça, Vilallonga De Ter

Ático - Vilallonga de Ter

65 m²
4
1
1.831 €/m²

Descripción

S'embeni un encantador àtic a Vilallonga del Ter, ideal per a entusiastes de l'esquí i el muntanyisme. Aquest espaiós àtic ofereix un total de 72 metres quadrats d'espai habitable i compta amb dues habitacions dobles, la qual cosa ho converteix en una opció perfecta per a parelles o petites famílies que desitgin gaudir de la bellesa natural de la zona.

L'àtic també inclou un bany complet, proporcionant comoditat i privacitat. La distribució de les habitacions i el disseny de l'àtic permeten una sensació d'amplitud i lluminositat, la qual cosa crea un ambient acollidor i relaxant per als seus ocupants.

A més, una de les característiques més atractives d'aquest àtic és la seva ubicació privilegiada. Vilallonga del Ter es troba en una regió muntanyenca, la qual cosa ho converteix en un lloc ideal per als amants de l'esquí i el muntanyisme. La proximitat a les muntanyes i les pistes d'esquí ofereix l'oportunitat de gaudir de la naturalesa i les activitats a l'aire lliure durant totes les estacions de l'any.

Aquest àtic en venda és una oportunitat única per a aquells que desitgen un refugi a la muntanya amb totes les comoditats necessàries per a gaudir d'una vida activa i saludable en un entorn impressionant. No dubtis a programar una visita per a descobrir totes les meravelles que aquest àtic té per a oferir.

traducir

Trovimap ID: 465255-36609944
Ref. Agencia: DC_A_206

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1983

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones