Compra Unifamiliar Pareada en Calle Geranis, Mon Olivet, Olot

Unifamiliar adosada - Olot

130 m²
4
1
1.377 €/m²

Descripción

Es tracta d'una bella casa situada a Olot. La propietat compta amb quatre àmplies habitacions, la qual cosa la fa ideal per a famílies nombroses o per a aquells que necessiten espai addicional per a ús com a oficina o sala de jocs. A més, disposa de dos banys, la qual cosa assegura comoditat i privacitat per a tots els residents.

Recentment, ha estat pintat i s'ha posat parquet, la qual cosa li dona un aspecte fresc i renovat. Encara que necessita reforma en cuina, banys i finestres.

Un dels punts destacats d'aquesta propietat és el seu impressionant jardí. Aquí, podràs gaudir d'activitats a l'aire lliure, organitzar reunions amb amics i familiars o simplement relaxar-te i gaudir de la naturalesa en la privacitat de la teva llar.

A més, la casa compta amb una terrassa que et permetrà gaudir de les vistes al voltant de la propietat i aprofitar els dies assolellats per a prendre l'aire fresc. I si ets amant del sol i desitges encara més privacitat, també disposes d'un solàrium, el lloc perfecte per a prendre el sol sense sortir de casa.

La ubicació d'aquesta casa és immillorable, en una zona tranquil·la d'Olot, però al mateix temps pròxima a serveis i comerços. Podràs gaudir de la tranquil·litat de viure en un entorn residencial mentre et trobes a pocs minuts del centre de la ciutat.

En resum, aquesta casa en venda a Olot ofereix una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen una llar espaiosa, amb un jardí gran per a gaudir a l'aire lliure i una terrassa i solàrium.

traducir

Trovimap ID: 465255-36609936
Ref. Agencia: NB_GER102

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1955

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones