Compra Unifamiliar en Ronda Del Paradís, 246, Terrafortuna

Chalet / Torre - Terrafortuna

314 m²
4
1
1.385 €/m²

Descripción

Aquesta impressionant propietat per a dues famílies es troba en l'exclusiva urbanització de *Puigventós, oferint una luxosa vida residencial en un entorn tranquil i elegant. Amb una àmplia parcel·la de 1245 metres quadrats, aquesta casa proporciona espai i comoditat per a dues famílies, amb un total de 8 habitacions i 4 banys, la qual cosa garanteix un ambient espaiós i privat per a cadascuna d'elles.

La casa principal compta amb 4 habitacions, 2 banys, una cuina completament equipada i una lluminosa sala d'estar que s'obre a una terrassa amb vista al jardí. La segona unitat residencial, perfectament independent, també inclou 4 habitacions, 2 banys i una cuina funcional, proporcionant a cada família el seu propi espai personal i també amb terrassa.

L'exterior de la propietat és igualment impressionant. Un espaiós jardí paisatgístic envolta la casa, oferint un ambient serè i privat. Aquí, trobaràs una àmplia zona de pàrquing, garantint comoditat i seguretat.

A més, gaudiràs d'una enorme piscina comunitària, perfecta per a refrescar-se en els dies calorosos d'estiu, i una pista de tennis comunitària per a activitats esportives i recreatives.

La urbanització de *Puigventós es coneix pel seu ambient segur, amb accés a excel·lents comoditats i serveis, com a botigues i escoles. Aquesta propietat és l'elecció ideal per a dues famílies que desitgin combinar la vida en comunitat amb la privacitat d'espai en entorn de luxe.

No esperis, Contacta!

traducir

Trovimap ID: 465255-36609927
Ref. Agencia: NB_C_190

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1984

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones