Compra Unifamiliar Pareada en Plaza Sant Pau, Sant Pau De Seguries

Unifamiliar adosada - Sant Pau de Seguries

160 m²
4
1
619 €/m²

Descripción

Aquesta encantadora casa de tres plantes està situada en el bell municipi de *Sant Pau de *Segúries, una pintoresca localitat a la província de Girona, Espanya. Amb un preu de tan sols 105.000 euros, aquesta és una oportunitat d'inversió que no voldràs deixar passar.

Característiques:

Ubicació privilegiada: La casa està situada en una zona tranquil·la i pintoresca, envoltada de naturalesa i amb impressionants vistes als paisatges muntanyencs. És ideal per a aquells que busquen un ambient relaxat i prop de la naturalesa.

Tres plantes: La propietat compta amb tres plantes, la qual cosa la fa espaiosa i versàtil. Té 228 metres quadrats construïts, oferint un gran potencial per a adaptar-la a les teves necessitats.

Potencial de renovació: Si ets un inversor o cerques una oportunitat de projecte, aquesta casa et brinda l'oportunitat de renovar-la al teu gust i augmentar el seu valor potencial.

Oportunitat d'inversió: *Sant Pau de *Segúries és una zona cada vegada més popular per a turistes i residents que busquen una escapada rural, la qual cosa brinda un gran potencial per a obtenir ingressos a través del lloguer vacacional o el mercat local.

Aquesta casa en venda d'oportunitat d'inversió en *Sant Pau de *Segúries és una joia amagada amb un preu atractiu i un gran potencial de creixement. No perdis l'oportunitat d'invertir en aquesta bella propietat i assegurar un futur prometedor en una de les regions més encantadores de tot el país.

traducir

Trovimap ID: 465255-36609918
Ref. Agencia: NB_C_170

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1900

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones