Compra Unifamiliar en Arenys De Mar

Chalet / Torre - Arenys de Mar

300 m²
4
1
1.830 €/m²

Descripción

Casa a quatre vents de 345m2 a parcel·la de 850m2 amb espectaculars vistes al mar i al port d'Arenys i a tan sols 15 minuts caminant del centre. La construcció en forma de L permet que totes les estances tinguin molta llum natural.

A peu de carrer disposa d´un ampli garatge, a més d´espai exterior per deixar més vehicles. Al pis de baix disposa d´una àmplia sala diàfana d´uns 30m2 amb sortida a terrassa i accés a la zona de jardí, on actualment es troba el safareig, per la qual cosa té preses d´aigua, però pot tenir altres usos. L'altra ala de la casa té a la planta alta saló menjador amb llar de foc i cuina amb sortida tots dos a balcó que envolta la meitat de la vivenda i que permet gaudir de les estupendes vistes. També hi ha un lavabo de cortesia. La planta intermitja disposa de 4 habitacions, 1 individual, dues de dobles, i la suite amb banyera i possibilitat de fer un espaiós vestidor. També hi ha un segon bany amb dutxa. La planta baixa té grans finestrals i sortida directa a la zona jardí, hi ha una segona sala diàfana utilitzada actualment com a gimnàs i taller de fusteria.

L'àmplia zona exterior té actualment diferents arbres fruiters i una zona que era usada com a hort, però on es podria construir una piscina. També disposa d'un bany amb dutxa per a ús des de l'exterior de la casa.

No ho dubtis, vine a veure-la!! Ara és un habitatge, amb vosaltres serà una llar :)

traducir

Trovimap ID: 428638-32382364
Ref. Agencia: LRAI221011

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1987

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HARO MORENO, BLADIMIRO

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones