Compra Casa en Poble Nou, Manresa

Masia - Manresa

600 m²
4
1
1.625 €/m²

Descripción

Simón & Matamala Immobles presenta en exclusiva aquesta increïble propietat a Manresa. En un entorn rural i amb vistes excel·lents a la muntanya de Montserrat, trobem aquesta distingida finca rural de segle XVIII a reformar al gust.

La finca molt ben comunicada i al costat de l'Eix Llobregat, consta d'una parcel·la de 45.000m2 i un total de 2.300m2 construïts. Es distribueix entre la construcció principal, diferents coberts, garatges i zones de emmagatzematge. La finca que podria ser perfectament un complex esportiu; ja que consta d'una gran piscina, pista de tennis i camps de conreus que voregen la propietat i la fan d'un entorn privilegiat i tranquil a 5 minuts de Manresa.

La construcció principal en forma de torre, està molt ben distribuïda; amb un bonic saló amb llar de foc de l'època que el fa molt acollidor i amb les diferents habitacions exteriors; fan que tots els espais siguin molt assolellats.

Estàs buscant una finca exclusiva on poder viure a la banda de Manresa i gaudir de la privacitat, tranquil·litat i espai exterior? Aquesta finca pot ser la teva, truca'ns i farem una visita sense cap compromís!

traducir

Trovimap ID: 427657-29394526
Ref. Agencia: MMANDE 138

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1800

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

MATAMALA CUNILL, JORDI

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones