Compra Unifamiliar en Sant Fruitós De Bages

Chalet / Torre - Sant Fruitós de Bages

548 m²
4
1
4.015 €/m²

Descripción

Exclusiva VILLA amb vistes i tot luxe de detalls!


Simón & Matamala Immobles presenta aquesta meravellosa villa senyorial a 45min de Barcelona. La seva bona ubicació i el fàcil accés a l'autopista fan d'aquesta villa privada i de vistes panoràmiques espectaculars un habitatge aïllat i ben comunicat a la vegada.

Entrant a la finca ens rep un espectacular entorn enjardinat perfectament cuidat i una gran zona de recepcions, des de la qual accedim a la zona chill out de la piscina amb vistes a la muntanya de Montserrat i torre de vigilància. A la part oposada de la finca de 10.000m2 trobem una zona d'hípica, pista de tennis i frontó.

L'habitatge de 948m2 construïts i espaiós rebedor, distribueix l'edifici en tres zones clarament definides: l'àmplia cuina perfectament equipada, accessible directament des de l'exterior; el grandiós saló de sostres elevats amb la preciosa escala que porta a la zona de cinema i billar; i la zona d'habitacions amb vestidor i banys de diversos estils.

A la part baixa trobem un gimnàs amb sauna i jacuzzi; una àmplia zona amb immensa llar de foc i cuina; un minimalista celler i la zona garatge per a fins a vuit cotxes amb habitació servicial, tot rodejat pels meravellosos porxos laterals amb vistes que fan única aquesta propietat.


Estàs buscant el màxim confort, en un entorn privilegiat i amb la privacitat com a senyal d'identitat? Truca'ns i t'informarem de la villa dels teus somnis!

traducir

Trovimap ID: 427657-28855497
Ref. Agencia: XSANN129

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1999

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

MATAMALA CUNILL, JORDI

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones