Compra Casa en Torello

Casa en venta en JOANOT MARTORELL

182 m²
4
1
1.418 €/m²

Descripción

Casa tres vents a Torelló

Aquesta casa a tres vents és una propietat encantadora i lluminosa situada en un entorn tranquil. Amb una àmplia sala d'estar i una cuina gran, és perfecta per a famílies o persones que busquin un espai ampli i acollidor per viure.

La sala d'estar és especialment lluminosa, amb finestres a tres costats que permeten la entrada de molta llum natural i una sensació d'amplitud i calidesa. Aquest espai és ideal per a reunions familiars o per relaxar-se mentre gaudeixes de la vista del jardí.

La cuina és àmplia i ben equipada, perfecta per a aquells que gaudeixen de la cuina i de compartir àpats amb família i amics. Té tots els electrodomèstics necessaris i molt espai d'emmagatzematge.

La casa compta amb tres habitacions còmodes, que ofereixen l'espai i la privacitat necessaris per a cada membre de la família. Té 1 bany complert i 1 bany auxiliar.

A més, aquesta propietat disposa de lloc d'aparcament per a dos cotxes, la qual cosa és molt convenient per a famílies amb diversos vehicles o per a aquells que necessitin espai addicional per a convidats.

El jardí a nivell del menjador és un punt destacat d'aquesta propietat. És un espai verd i tranquil perfecte per a relaxar-se a l'aire lliure, fer barbacoes o simplement gaudir de la natura. Amb zones per a plantes, flors o fins i tot un petit hort, és un lloc ideal per connectar amb la natura sense sortir de casa.

En resum, aquesta casa a tres vents ofereix un estil de vida còmode i relaxat, amb espais amplis, molta llum i un bell jardí que complementa perfectament l'interior de la vivenda.

Superfície construïda 182 m², casa sup. útil 182 m², núm. hab. individ.: 1, habitacions dobles: 2, 1 bany/s, 1 lavabos, antiguitat entre 20 i 30 anys, armaris empotrats, calefacció (gas natural), asfaltat, fusteria exterior (fusta), fusteria interior (fusta), llar de foc, cuina (office), menjador, estat conservació: bon estat, garatge (2), jardí (propi), núm. de plantes: 2, orientació sud, porta blind., sistema de seguretat, assolellat, telèfon, terrassa, tipus de sòl: terratzo, urbanitzat, vidres dobles (climalit), s'accepten mascotes, cantonada, enllumenat, pati.

traducir

Trovimap ID: 399088-37086749
Ref. Agencia: 18498

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones