Compra Piso en Gràcia / El Coll, Barcelona

Piso - Barcelona

43 m²
4
1
3.372 €/m²

Descripción

Oportunitat d'inversió que no pots deixar escapar!
Descobreix aquest còmode apartament situat en una zona privilegiada i tranquil·la, a l'entrada del prestigiós Parc Güell. Amb una superfície de 60 m² construïts i 42,7 m² útils, aquest apartament en planta baixa ofereix un entorn de vida agradable i funcional.
L'interior consta d'una entrada acollidora, un lluminós saló-menjador amb accés a un pati interior, dues habitacions, una doble i una individual, una cuina independent totalment equipada i un bany complet amb plat de dutxa. Els acabats de qualitat inclouen fusteria d'alumini, terres de parquet i aire condicionat fred / calor per a un confort òptim.
Situat en un barri tranquil, envoltat de muntanyes, aquest apartament compta amb tots els serveis propers, incloent-hi transport públic (autobús, metro), escoles, restaurants i botigues.
Actualment llogat amb un inquilí en lloc durant els propers 2 anys, oferint un lloguer mensual d'aproximadament 700 €, aquesta propietat proporciona una rendibilitat atractiva del 5,8%. Una oportunitat ideal per als inversors que busquen un retorn sòlid i constant.
No et perdis aquesta oportunitat única d'invertir en una propietat de qualitat en una ubicació buscada. Vine a descobrir totes les nostres ofertes a drhouseimmo.es.
Avís legal: Totes les dades presentades són purament indicatives.

traducir

Trovimap ID: 398223-37011599
Ref. Agencia: DH-752 BN

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1961

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones