Compra Unifamiliar Pareada en Calle Nansaire, 118, Camí Bateries, Sant Feliu De Guixols

Unifamiliar aislada - Sant Feliu de Guixols

450 m²
4
1
5.333 €/m²

Descripción

Casa impressionant amb vistes al mar per a una gran família situada molt a prop de la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava. La casa es distingeix pel seu disseny original i una acurada distribució de l'espai interior amb el màxim aprofitament de la llum natural.
La data de finalització de la construcció és 2023.

Distribució d'espai per plantes.

Planta soterrani:
Ampli garatge per a 2 cotxes. Safareig / sala de màquines / traster. Sala d'estar. Escales que donen als pisos superiors.

Planta baixa:
Aquí és on hi ha l'entrada principal a la casa. Al passar pel vestíbul molt acollidor ens trobem-hi on passa la major part de la vida de la família: en una àmplia sala d'estar, combinada amb un menjador i una cuina oberta. El sostre i les finestres del menjador s'estenen 2 pisos d'alçada, creant una sensació de lleugeresa i ampliant l'espai. Hi ha un lavabo al vestíbul. Accés a la piscina de 8 x 4 m.
A la mateixa planta, a l’ala esquerra "per dormir" de la casa, hi ha 2 dormitoris-suite de luxe. Cada un dels dormitoris té el seu propi vestidor i bany amb banyera.

Primer pis:
En aquesta planta hi ha una sala d'estar, així com 2 dormitoris suite, cadascun amb el seu propi vestidor i bany amb banyera.
L'ala esquerra d'aquesta planta alberga el dormitori principal amb la seva pròpia sala d'estar, vestidor i bany amb banyera.

traducir

Trovimap ID: 394358-27775963
Ref. Agencia: 1230

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones