Compra Unifamiliar Pareada en Calle Sant Marc, Torresbosca, Platja D Aro

Unifamiliar aislada - Platja d Aro

500 m²
4
1
3.400 €/m²

Descripción

Àmplia casa de tres plantes situada a la prestigiosa i tranquil·la urbanització de Torrebosca prop del centre de Platja d'Aro, Costa Brava. La casa ofereix una bella vista de la ciutat i el mar.
Distribució d'espai per plantes.
Planta principal:
Rebedor amb accés a passadís i escales que connecten les plantes principal, superior i soterrani. Ampli saló - menjador que dóna a la terrassa amb vista sobre la piscina. 3 habitacions dobles. Bany amb banyera; lavabo; vestidor / rebost. Màster suite amb vestidor i bany amb dutxa, amb accés a la terrassa i piscina; aquest dormitori té el seu propi sistema de seguretat. Àmplia cuina ben equipada amb accés a la terrassa, on hi ha una barra de cuina d'estiu i una taula de menjador sota una marquesina. Piscina, solàrium amb sòl tarima amb gandules i gronxador.
Planta superior:
Saló-menjador amb cuina oberta i accés a la terrassa amb solàrium i vista panoràmica sobre la ciutat i a la mar. Bany amb banyera. Dos dormitoris, un dels quals té el seu vestidor propi.
La casa té una porta independent per accedir a la planta superior, de manera que es pot utilitzar com a apartament de convidats o per llogar.
Soterrani:
Gran garatge per a 4-5 cotxes. Àrea de lleure: sala d'estar amb TV, sauna, jacuzzi, sala de massatges amb miralls, bany amb dutxa, equip d'exercici, vestidor. Sala de màquines. Sala d'emmagatzematge de vi.

traducir

Trovimap ID: 394358-26900161
Ref. Agencia: 1525

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1997

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones