Compra Unifamiliar Pareada en Zona Centre, Calonge

Unifamiliar aislada - Calonge

-
4
1
-

Descripción

Aquesta casa impressionant es troba a la urbanització Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge, costa mediterrània entre les ciutats de Palamós i Platja d’Aro. Aquesta prestigiosa zona, Torre Valentina, es troba molt a prop de les platges més boniques de la Costa Brava i només a 5 minuts amb cotxe de Platja d’Aro amb les seves múltiples botigues de luxe i restaurants gurmet.

La propietat té un disseny excepcional i una increïble vista del mar. Aquesta és una vila d’estil modern amb un disseny acollidor.
Distribució de l’espai per pisos:

A la planta principal hi ha un ampli saló-menjador amb fantàstiques vistes al mar. A la mateixa planta hi ha un bany i una moderna cuina Bulthaup, tots els electrodomèstics són de Bang & Olufsen.

El dormitori principal, ubicat al primer pis de la vila, té el seu propi bany amb jacuzzi i una terrassa amb vistes al mar. Els altres dormitoris estan situats al segon pis, una d’elles – amb bany en suite.

A la planta baixa hi ha un gimnàs, un spa amb sauna i bany turc, i un bany complet. Aquest és un lloc perfecte per a la recreació i els esports.

La vila es decorada amb escultures del famós escultor espanyol Fernando Suárez.

Una increïble zona d’estar a l’aire lliure complementa la vila perfectament. Té el seu propi jardí japonès amb un riu artificial, així com una piscina climatitzada. Hi ha una casa d’hostes amb 2 dormitoris i una terrassa privada.

Altres beneficis d’aquesta vila són: molta llum natural, panells solars, terres de marbre.

traducir

Trovimap ID: 394358-25529042
Ref. Agencia: 2453

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2009

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones