Compra Unifamiliar Pareada en Mas Pallí, Calonge

Unifamiliar aislada - Calonge

180 m²
4
1
2.778 €/m²

Descripción

Villa Valentina és una bella i còmoda casa d’una sola planta amb capacitat per a 8 persones i es troba en un dels llocs més pintorescs de la Costa Brava, a la frontera entre les ciutats de Platja d’Aro i Calonge. La casa es caracteritza per la seva privacitat, elegància i estil.

La casa té tres dormitoris, un ampli saló, dos banys (un bany es combina amb el dormitori, l’altre és per a ús general, equipat amb una rentadora); cuina totalment equipada amb electrodomèstics moderns (nevera, rentavaixelles, bullidor elèctric, microones).

A causa de l’adequada construcció i planificació de la casa, és còmoda i fresca, fins i tot en els dies més calorosos de l’estiu. Totes les habitacions són àmplies i confortables per viure.

El terreny es distribueix en 2 nivells. En el primer nivell hi ha una gran gespa verda al davant de la casa i una gran veranda amb una barbacoa per a un passatemps acollidor a les tardes d’estiu. També hi ha 2 muntanyes alpines amb belles flors. En el segon nivell hi ha una àrea gran amb una piscina, hamaques i una pèrgola.

La casa té un garatge i un safareig.
Calefacció – gasoil.

traducir

Trovimap ID: 394358-25529040
Ref. Agencia: 1273

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2003

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones