Compra Unifamiliar Pareada en Mas Nou, Castell-Platja D Aro

Unifamiliar aislada - Castell-Platja d Aro

-
4
1
-

Descripción

Casa moderna amb vista panoràmica sobre el mar es troba a la comunitat residencial Mas Nou de Platja d’Aro, a la Costa Brava. Les platges més properes de Platja d’Aro i S’Agaró i un dels clubs de golf més prestigiosos són a només 10 minuts al cotxe.
La casa està envoltada de jardí i disposa de dues piscines – exterior i interior, totes dues amb electròlisi salina. En la construcció d’aquesta espectacular vila es van utilitzar els millors materials i tecnologies: terres de marbre, aplacats i mobles integrats de fusta natural, cuina moderna amb electrodomèstics Gaggenau, domòtica, ascensor i alarma.
Distribució de l’espai per pisos:

A la planta principal es troben: saló menjador, cuina amb una porta corredissa que la uneix o la separa del saló, segon saló, quatre dormitoris en suite, tots amb armaris o vestidors.
La terrassa amb vista al mar envolta la casa pel costat de la sala i els dos dormitoris principals, les habitacions de l’altre costat tenen accés al jardí i al pati amb un llac amb peixos i cascada.

A la planta semisoterrani es troben: un apartament amb dos dormitoris i un bany, piscina interior, jacuzzi per a 6 persones, dutxa, home cinema, dues sales tècniques, garatge per a 4 cotxes.

Terrassa.
Plaça de garatge.
Segona mà / Bon estat.
Armaris encastats.
Traster.

traducir

Trovimap ID: 394358-25529037
Ref. Agencia: 2332

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2009

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones