Compra Unifamiliar Pareada en Calle Balears, Mas Vilar, Sant Antoni De Calonge

Unifamiliar aislada - Sant Antoni de Calonge

3.500.000 €

3.650.000 €
600 m²
4
1
5.833 €/m²

Descripción

Exclusiva casa nova situada a la privilegiada urbanització Mas Vilar a Sant Antoni de Calonge, a Costa Brava, a uns 600 metres de la platja i molt a prop de Platja d’Aro.
La casa de 600 m2, distribuïda en 3 plantes, té unes vistes espectaculars al mar.
La construcció d’aquesta propietat única s’ha realitzat amb materials d’alta qualitat, tant en instal·lacions com en acabats.
Els terres de parquet amb calefacció per terra radiant, aire condicionat central, sistema d’alarma 24 hores amb les càmeres en el perímetre de la parcel·la.
La casa està moblada amb els mobles acollidors francesos Roche Bobois, tots els banys estan equipats amb els sanitaris i mobles francesos Devon Devon.
Una àmplia sala d’estar amb sostres de doble altura es troba al pis principal. Aquí, com a tot arreu de la casa, els grans finestrals asseguren la màxima brillantor amb llum natural i meravelloses vistes a l’entorn verd. Aquí també podem trobar la gran cuina oberta de Snaidero Pininfarina Design amb els electrodomèstics Gaggenau i l’àrea de menjador.
Hi ha un accés des de la cuina i la sala d’estar a un bell jardí i una magnífica piscina de 15 m de longitud amb espai per prendre el sol, i una terrassa del pis de fusta.
4 habitacions-suite amb increïbles detalls d’acabats ubicats a la planta principal tenen accés directe al jardí i la piscina. Des d’aquesta planta hi ha un accés a les golfes gran que s’utilitza com un despatx o la àrea de l’oci.
La planta baixa inclou un dormitori de convidats.

traducir

Trovimap ID: 394358-25529024
Ref. Agencia: 1085

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1985

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones