Compra Unifamiliar Pareada en Poble Nou, Santa Coloma De Farners

Unifamiliar aislada - Santa Coloma de Farners

157 m²
4
1
2.121 €/m²

Descripción

Aquesta magnífica casa aïllada està situada al poble de Santa Coloma de Farners, a la urbanització de Santa Coloma Residencial, un barri molt tranquil i molt ben comunicat, a tan sols 15 minuts amb cotxe a la ciutat de Girona o a 20 minuts de la platja .

Aquest lluminós i confortable xalet està construït sobre una parcel·la de 443 m2 y la casa distribuïda en una sola planta te una superfície de 178 m2 construïts.

Entrant per la porta d´entrada de l´habitatge ens trobem el rebedor que ens acompanya directament a un lluminós i gran saló menjador amb llar de foc i a una cuina office. A la sortida a l'exterior, des del saló i la cuina, ens trobem un preciós jardí amb piscina i un ambient privat amb porxo.

La zona de nit està formada amb una habitació tipus suite amb armaris de encastats i un bany complet, dues habitacions dobles i un altre bany complet amb dutxa. Al final del passadís distribuïdor accedim al garatge, al safareig i traster amb sortida a l'exterior.

La casa està equipada amb calefacció de gasoil i la xemeneia connectada als radiadors. L’habitatge disposa de fusteria exterior de PVC amb doble vidre. El jardí disposa de gespa artificial i la piscina amb aigua salada.

traducir

Trovimap ID: 390728-36996432
Ref. Agencia: 1342

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2006

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones