Compra Unifamiliar Pareada en Riudarenes

Unifamiliar aislada - Riudarenes

275 m²
4
1
1.440 €/m²

Descripción

Casa aïllada en venda amb una superfície de 314 m2 construïts i 188 m2 de jardí, situada a la millor zona residencial de la població de Riudarenes.

Entrem pel portal a la planta baixa i accedim al gran rebedor, que ens condueix a una petita habitació, un bany de cortesia, al gran saló menjador amb dos nivells, i a la cuina office amb xemeneia amb sortida directa a la terrassa i a un preciós jardí privat.

La zona de nit situada a la primera planta a dos nivells està formada per tres habitacions dobles, un bany complet amb banyera, al primer nivell, una gran sala diàfana multiusos i una habitació tipus suite amb vestidor i un bany complet amb dutxa al segon nivell. A la planta altell sota teula hi ha un altre gran saló multiusos.

A la planta semi soterrani està situat el garatge i diverses estances. Entre elles hi ha el safareig, un bany i una sortida a una terrassa per estendre la roba. Al soterrani hi ha una sala diàfana.

La casa està equipada amb plaques solars fotovoltaiques d'última generació, calefacció amb radiadors i gas natural, i aire condicionat a la cuina i al passadís de la zona de nit. Les finestres són de fusta i amb mosquiteres, i el terra de la casa és de gres i parquet a les habitacions.

traducir

Trovimap ID: 390728-36802296
Ref. Agencia: 1334

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1984

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones