Compra Piso en Entrada Poble, Santa Coloma De Farners

Piso - Santa Coloma de Farners

73 m²
4
1
1.911 €/m²

Descripción

Aquest modern pis de 3 habitacions forma part d'un edifici molt tranquil que està situat a cinc minuts caminant al parc Sant Salvador del poble de Santa Coloma de Farners, una zona totalment consolidada amb tota mena de serveis.

La finca es troba a la segona planta d' un edifici de tres plantes. Compta amb una superfície construïda de 93 m2, una superfície útil d' habitatge de 73 m2 i distribuïda en una sola planta.

Tenim la possibilitat de pujar a la segona planta del bloc per les escales o per l'ascensor comunitari. El pis disposa d'un rebedor distribuïdor que ens condueix primer a una habitació doble i a una segona habitació d'individual. A continuació, trobem una pràctica cuina office independent i a una habitació tipus suite amb bany complet amb dutxa.

Al final del passadís està situat un altre bany complet amb banyera i un lluminós saló menjador amb sortida directa al balcó.

El pis disposa de climatització amb calefacció i aire condicionat per conductes, i fusteria exterior d' alumini amb doble vidre.

traducir

Trovimap ID: 390728-36750403
Ref. Agencia: 1282-005

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones