Compra Unifamiliar Pareada en Sils

Unifamiliar adosada - Sils

125 m²
4
1
2.800 €/m²

Descripción

Excepcional casa adossada de disseny al carrer Lluis Llach, a tan sols 15 minuts de Girona i de les platges de la Costa Brava. Habitatge unifamiliar construït sobre una parcel·la plana de 154 m2, ocupant una superfície total de 165 m2 construïts.

Aquest habitatge ha obtingut la certificació d’eficiència energètica classe A, aconseguint estalvis energètics d'entorn al 80%, en base a un bon aïllament en façanes i cobertes, reduint els ponts tèrmics, un excel·lent sistema de calefacció i aigua calenta, i la instal·lació de plaques solars de nova generació.

La casa ofereix una estètica moderna, ja que, amb les seves línies pures, la imatge blanca i la fusteria fosca, ofereix una estètica i una composició sòbria i elegant. A més, la construcció compta amb acabats de materials d'alta gamma i elements constructius d'última tecnologia.

A peu de carrer trobem un petit jardí i la porta principal que ens dona accés a l'habitatge. Un cop dins trobem el rebedor de la casa que ens acompanya al bany de cortesia, al garatge privat, a les escales, i un espaiós saló menjador i a una moderna cuina oberta amb illa de la casa Santos, tot amb sortida directa a la terrassa de 18 m2 i al jardí de 45 m2.

Un cop a dalt a la primera planta, des del distribuïdor, podrem accedir a la habitació principal amb sortida directa a un balcó amb vistes al jardí i un bany complert amb dutxa. A la mateixa planta també hi trobem dues habitacions dobles, una individual i un altre bany complet amb dutxa.

traducir

Trovimap ID: 390728-36592370
Ref. Agencia: 1295

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2023

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones