Compra Unifamiliar Pareada en Sils

Unifamiliar aislada - Sils

300 m²
4
1
1.221 €/m²

Descripción

Casa situada a la zona residencial de les Comes, població de Sils, urbanització totalment consolidada, tranquil·la i molt ben comunicada, a tan sols 10 minuts en cotxe a la ciutat de Girona i a 15 minuts de la platja.

Aquest xalet està construït sobre una parcel·la de 1013 m2, al costat de zones verdes i rústiques com a fons del paisatge. La casa distribuïda en dues plantes té una superfície de 353 m2 construïts i una piscina privada.

Accedint a la finca i entrant per la porta d'entrada de l'habitatge, situada a la planta principal de la casa, trobem el saló menjador amb xemeneia amb sortida a la terrassa i al jardí, i just al costat tenim la cuina office independent. En aquesta mateixa planta hi ha la zona de nit, composta per tres habitacions dobles i habitació tipus suite i dos banys complets amb banyera. Totes les habitacions tenen armaris encastats.

A la planta inferior semisoterrani està situat el garatge amb capacitat per a tres cotxes, un bany complet amb dutxa, i una sala diàfana multiusos amb xemeneia i amb sortida directa al porxo i al jardí.

traducir

Trovimap ID: 390728-36352616
Ref. Agencia: 930-012

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2006

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones