Compra Unifamiliar Pareada en Poble Nou, Santa Coloma De Farners

Unifamiliar aislada - Santa Coloma de Farners

160 m²
4
1
2.281 €/m²

Descripción

Aquesta magnífica casa aïllada està situada al poble de Santa Coloma de Farners, a la urbanització de Santa Coloma Residencial, un barri molt tranquil i molt ben comunicat, a tan sols 15 minuts amb cotxe a la ciutat de Girona o a 20 minuts de la platja .

Aquest lluminós i confortable xalet està construït sobre una parcel·la de 794 m2 amb unes meravelloses vistes com a fons del paisatge. La casa distribuïda en dues plantes té una superfície de 214 m2 construïts.

Accedint a la finca a nivell de carrer ens trobem amb la zona d’aparcament amb capacitat per a dos cotxes. Pujant unes escales accedim al nivell del jardí i de la casa.

Entrant per la porta d´entrada de l´habitatge ens trobem el rebedor que ens acompanya directament a un lluminós i gran saló menjador amb llar de foc i a una cuina office espectacular, tots dos amb accés a un bonic porxo i menjador d´estiu.

A la zona de nit estan situades dues habitacions dobles, un bany complet amb dutxa, i una habitació tipus suite amb vestidor i bany complet amb dutxa.

Al costat de la cuina hi ha el safareig amb sortida directa al jardí. Des d´aquí o des del menjador d´estiu podem accedir a un preciós jardí amb piscina privada i un ambient privat amb porxo, cuina i menjador.

La casa està equipada amb un sistema de bomba de calor com a calefacció i climatització d'aire condicionat, terres de gres i parquet, fusteria exterior d'alumini amb doble vidre.

traducir

Trovimap ID: 390728-35415770
Ref. Agencia: 1240

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1991

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones