Compra Unifamiliar Pareada en Can Carbonell

Unifamiliar aislada - Can Carbonell

300 m²
4
1
1.563 €/m²

Descripción

Magnífica casa aïllada situada al poble de Caldes de Malavella, a la urbanització de Can Carbonell, un barri molt tranquil i molt ben comunicat, a tan sols 15 minuts en cotxe a la ciutat de Girona o de les millors platges de la costa brava.

Lluminós i confortable xalet construït sobre una parcel·la de 2.500 m2, distribuït en una sola planta més un altell, ocupant una superfície de 335 m2 construïts. Actualment la finca necessita una petita reforma.

Entrant per la porta d'entrada de l'habitatge ens trobem el rebedor molt ampli. A l'esquerra ens acompanya directament un lluminós i gran saló menjador, a una cuina office, tots dos amb accés directe al jardí, i a un garatge amb capacitat per a dos cotxes.

A la dreta del rebedor ens dirigim a la zona de nit formada per un passadís distribuïdor amb armaris encastats, tres habitacions individuals amb armaris encastats, dos banys complets, i una habitació tipus suite amb armaris encastats i un altre bany complet.

A la primera planta està situada l'altell format per una gran sala diàfana i una altra habitació suite amb armaris encastats i un bany complet.

L' habitatge disposa de fusteria exterior d' alumini amb doble vidre, i terres de parquet natural.

traducir

Trovimap ID: 390728-35275104
Ref. Agencia: 1218-116

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones