Compra Unifamiliar Pareada en Sils

Unifamiliar aislada - Sils

240 m²
4
1
1.458 €/m²

Descripción

Aquesta magnífica casa està situada a la zona residencial de Vallcanera, població de Sils, urbanització totalment consolidada, tranquil·la i molt ben comunicada, a tan sols 10 minuts en cotxe a la ciutat de Girona i a 15 minuts de la platja.

Aquest lluminós i confortable xalet està construït sobre una parcel·la de 629 m2, al costat de zones verdes i rústiques com a fons del paisatge. La casa distribuïda en una planta i soterrani té una superfície de 262 m2 construïts i una piscina privada amb barbacoa.

Accedint a la finca a nivell de carrer i entrant per la porta d' entrada de l' habitatge, situada a la planta principal de la casa, trobem el saló amb xemeneia i a un acollidor menjador amb sortida a la terrassa i el jardí, i just al costat tenim la cuina independent. En aquesta mateixa planta hi ha la zona de nit, composta per una habitació individual, dues habitacions dobles i un bany complet.

A la planta inferior semisoterrani estan situats dos garatges. Un amb capacitat per a un cotxe, i a l'altre garatge hi ha una petita cuina, safareig i un petit loft amb habitació-saló, un bany complet i un vestidor.

La casa està equipada amb un sistema de bomba de calor com calefacció i climatització d'aire condicionat, tot acompanyat amb la nova instal·lació de plaques solars fotovoltaiques. També disposa de calefacció amb radiadors i gas natural.

traducir

Trovimap ID: 390728-35000046
Ref. Agencia: 1196

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1984

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones