Compra Casa en Sils

Masia - Sils

500 m²
4
1
1.598 €/m²

Descripción

Aquesta Masia reformada es troba situada entre Sils i Vilobí d' Onyar, un preciós paratge natural situat just al costat de la urbanització de les Comes, terme municipal de Sils. Zona molt atractiva per passejar i gaudir de la natura.

Si sortim del municipi de Vilobí d'Onyar i prenem un camí forestal asfaltat podrem descobrir racons naturals molt bonics, un paratge basat en masies i petites zones rurals aïllades. A tan sols 5 minuts, arribem a la Masia, situada en una parcel·la de terreny amb una extensió de 210.000 m2, dotada de llum i aigua de pou.

Casa típica catalana amb una superfície de 625 m2 construïts, d' estil arquitectònic popular y formada per diversos cossos adossats. L' habitatge ocupa una superfície de 340 m2, el magatzem ocupa una superfície de 215 m2 i altres locals destinats a altres usos uns 70 m2 construïts.

Una finca molt especial amb ampli terreny agrícola i forestal ideal per a l' explotació d' un hotel, turisme rural, un restaurant, o simplement com a habitatge familiar. Una propietat destacada per viure a prop de tota classe serveis, cultura, gastronomia, esports i una naturalesa excepcional pròpia de la comarca de la Selva i la serra de les Guilleries.

Enclavament molt proper al PGA Catalunya Resort, on es troba el millor camp de golf del país, a l'aeroport de Girona, a la mateixa capital de província i a només una hora de Barcelona. En definitiva, un lloc perfecte i privilegiat on viure.

traducir

Trovimap ID: 390728-32208621
Ref. Agencia: 1044

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1805

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones