Compra Unifamiliar Pareada en Sant Hilari Sacalm

Unifamiliar aislada - Sant Hilari Sacalm

400 m²
4
1
1.238 €/m²

Descripción

Aquesta magnífica casa aïllada està situada al centre de la població de Sant Hilari Sacalm, a pocs minuts de la "Plaça Catalunya", un barri molt tranquil i molt ben comunicat, just al costat de tots els serveis i comoditats.

Aquest lluminós i confortable xalet està construït sobre una parcel·la de 671 m2 amb unes meravelloses vistes com a fons del paisatge. La casa distribuïda en tres plantes té una superfície de 441 m2 construïts.

Accedint a la finca a nivell de carrer a través d'una petita zona enjardinada ens situem a la planta principal de la casa. Primer trobem el rebedor que ens acompanya directament a un lluminós i gran saló menjador i a la cuina office, aquestes dues estades amb accés directe a una preciosa terrassa amb vistes espectaculars a la muntanya ia la ciutat.

En aquesta mateixa planta principal, entrant a la dreta del rebedor de la casa, o des de la mateixa cuina, podem veure un distribuïdor amb un bany de cortesia, l'ascensor i les escales de la casa, i un passadís on estan situades 4 habitacions dobles , un bany complet amb dutxa i un safareig i la cambra de planxa.

A la primera planta està situada un despatx i una habitació tipus suite amb vestidor, un bany complet amb dutxa i banyera d'hidromassatge, i terrassa.

A la planta baixa hi trobem una gran sala diàfana amb sortida al jardí amb barbacoa. A la mateixa planta estan situats un bany de cortesia, un traster, un estudi de pintura i el garatge per a 4 cotxes.

traducir

Trovimap ID: 390728-29280439
Ref. Agencia: 919

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones