Compra Piso en Plaça Farners, Santa Coloma De Farners

Piso - Santa Coloma de Farners

144 m²
4
1
1.493 €/m²

Descripción

Aquest lluminós i confortable pis està situat a la segona planta d'un edifici amb pocs veïns i amb ascensor, just al costat de la plaça Farners, al centre de la població de Santa Coloma de Farners, zona totalment consolidada amb tot tipus de serveis.

L'habitatge compta amb una superfície construïda de 162 m2, una superfície útil d'habitatge de 144 m2 i distribuïda en una sola planta.

A l'entrada de l'habitatge ens trobem amb un bonic rebedor. Entrant a la dreta ens acompanya el menjador i a la saló principal dotat amb una llar de foc, a la cuina independent amb office, i a l'habitació principal tipus suite, amb armaris encastats i un bany complet amb dutxa.

Entrant per l'esquerra del rebedor ens dirigim a una sala espaiosa amb la possibilitat de diversos usos, que en aquest cas, està destinada a despatx o escriptori. Des d'aquí podem accedir a dues habitacions dobles amb armaris encastats, a un bany complet amb banyera, i a una petita terrassa amb barbacoa.

L'habitatge està dotada de calefacció amb gas natural i aire condicionat. El terra de tot el pis és de parquet natural, i cuina i banys de gres. Finestres de fusta amb doble vidre.

'Finançament per al teu habitatge fins al 100% del valor de compra!
En Fincabia t’aconseguim la millor hipoteca per comprar el teu pis.

traducir

Trovimap ID: 390728-28237635
Ref. Agencia: 783

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1980

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones