Compra Otro en Carretera De Palamós, Ctra. Palamós I Urcatusa, Sant Feliu De Guixols

Ático - Sant Feliu de Guixols

90 m²
4
1
7.056 €/m²

Descripción

Acollidor apartament a 145 metres de la platja de Sant Pol, ideal per gaudir de la Costa Brava en un entorn de pau i tranquil·litat. Situació excepcional en un edifici modern construït el 2006.

L´apartament consta de tres fantàstiques habitacions, una d´elles Suite, amb una capacitat per a 6 persones. Disposa d´un altre bany complet. La cuina és independent amb safareig a part totalment equipada, un espaiós saló menjador amb sortida a la terrassa i vistes al mar des de la cuina i el saló i accés al solàrium totalment habilitat amb zona chill-out, zona menjador i zona de barbacoa, una caseta tancada amb magatzem i jardí amb fantàstiques vistes panoràmiques.

La terrassa i el solàrium són genials per a menjars i relaxació amb vista a la bonica i àmplia zona comunitària, llarga piscina, la Platja de Sant Pol i l'exclusiva urbanització de la Gavina. Disposa de calefacció i aire condicionat per conductes d?aire, wifi comunitari així com 2 places de Parking per a dos cotxes grans. Instal·lació per a càrrega elèctrica de vehicle així com accés per a minusvàlids.

No dubtis a venir a veure'l, et sorprendrà!

traducir

Trovimap ID: 389578-37027754
Ref. Agencia: IPDA11876

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones