Compra Unifamiliar en Calle Del Verdum, Urbanització Casa Nova, Sant Feliu De Guixols

Chalet / Torre - Sant Feliu de Guixols

160 m²
4
1
2.625 €/m²

Descripción

Xalet unifamiliar de 171m2 sobre una parcel·la de 811m2, ubicada a un carrer sense sortida a l'entrada de la urbanització CASANOVA de Sant Feliu de Guíxols.
Ideal per als amants de l'esport per la proximitat tant a muntanya com al mar. Només arribar-hi ens trobem amb un garatge a nivell de carrer de 60m2 ideal per arribar i entrar els vehicles, encara que la seguretat de la urbanització fa que els veïns els aparquin a la mateixa porta. Dins del mateix garatge trobem un ascensor tipus muntacàrregues, ideal per a les compres pesades o simplement per estalviar-te els gairebé 25 esglaons de què disposa la finca per accedir fins a la propietat. Gaudeix de 3 habitacions dobles amb armaris de paret, bany complet ampli habilitat per a persones de mobilitat reduïda, cuina independent, saló-menjador amb sortida a terrassa amb vistes a la muntanya, porxo, barbacoa i jardí. A més a la part inferior de la casa disposa d´un apartament d´una habitació doble amb armaris, ampli bany i un espai extra tipus saleta ideal per a adolescents.

La propietat disposa d´un accés directe caminant a 3 minuts de la zona comunitària de la urbanització de CASANOVA, la qual gaudeix d´una bonica piscina infantil i una altra per a adults.

traducir

Trovimap ID: 389578-36620476
Ref. Agencia: 02398

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si
  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones