Compra Unifamiliar en Avenida Del Mas Nou, Mas Nou, Castell-Platja D Aro

Chalet / Torre - Castell-Platja d Aro

3.300.000 €

3.550.000 €
500 m²
4
1
6.600 €/m²

Descripción

Aquesta espectacular villa de luxe en venda a la Costa Brava es troba en una ubicació privilegiada en una finca residencial de luxe prop de les localitats costaneres de S'Agaró i Platja d'Aro i a només 1,5 km del camp de golf més proper. Construïda el 2010, la casa es troba en una parcel·la de 2.450 m², amb precioses vistes panoràmiques al mar i les muntanyes.

La casa ofereix acabats de alta qualitat, com a sòls de marbre traverti polit i revestiments de bambú natural en les parets. La cuina, totalment integrada amb electrodomèstics Gaggenhau, compta amb una porta corredissa per a una major versatilitat. El saló i el menjador formen part d'un disseny de planta oberta que s'obre a la zona de piscina i terrassa. En la mateixa planta, els 4 dormitoris envolten un jardí japonès central amb cascada, proporcionant una major entrada de llum natural.

En la planta baixa, gaudiràs d'una piscina coberta, jacuzzi per a 6 persones, vestuaris i un apartament independent de 2 dormitoris amb dutxa. També trobaràs una sala de cinema/entreteniment, una bodega climatitzada, una bugaderia i un garatge per a 4 cotxes. La propietat compta amb un sistema domòtic complet, alarma i ascensor. Les piscines són d'aigua salada i empleen electròlisi. Aquesta luxosa casa ofereix un estil de vida modern amb vistes espectaculars de la Costa Brava.

traducir

Trovimap ID: 388681-31607190
Ref. Agencia: BC364

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2010

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones