Compra Piso en Calle Del Doctor Fleming, S´agaró

Piso - S´Agaró

158 m²
4
1
6.171 €/m²

Descripción

A pocs minuts de les exclusives platges de Sant Pol a S'Agaró i la de Sant Feliu de Guíxols, trobem a la venda aquest magnífic apartament que es distingeix de la majoria pels nombrosos vistes, i un jardí i piscina privats en un emplaçament sense igual.
Un dels únics apartaments amb el seu propi jardí de 600m2 i piscina privada, amb impressionants vistes a la mar i orientació sud. La comunitat compta amb una extensa zona de jardins, una gran piscina comunitària amb vistes a la mar, conserge tot l'any, vigilància 24 hores i seguretat en les portes d'accessos i ascensors.
L'apartament de 159 m2 construïts, recentment reformat amb acabats d'alta qualitat, disposa d'un rebedor, una cuina totalment equipada, un ampli i lluminós saló menjador amb accés a una espaiosa terrassa de vidre i climatitzada de 40 m2 amb sortida a un magnífic jardí privat amb piscina i amb meravelloses vistes a la mar.
A la zona de nit trobem dos dormitoris dobles, que comparteixen un bany complet, i el dormitori principal amb bany en suite, vistes a la mar i accés a al jardí.
El jardí té una zona chill-out coberta a la banda de la piscina, amb meravelloses vistes i un traster per guardar els mobles de jardí. Té accés directe a la zona comunitària de jardí i piscina.
L'apartament disposa d'una plaça de pàrquing i un traster al garatge de l'edifici.

traducir

Trovimap ID: 388681-28574633
Ref. Agencia: BCP309

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones