Compra Casa en Castellnou De Bages

Casa En venta en Castellnou De Bages

614 m²
4
1
1.954 €/m²

Descripción

MASIA CATALANA DE L’ANY 1800 AMB 2Ha TOTALMENT REFORMADA IDEAL TURISME RURAL ¡!!

Espectacular Masia Catalana de 1800, reformada cuidant el més mínim detall: les bigues són les originals, però s' han buidat i el interior de la biga és metàl·lic, la paret de fora s' ha tornat a aixecar amb pedra de la comarca, conservant els tons típics de les Masies del Bages, etc.

La finca està situada en una parcel·la de 5.034m2 , on hi resideixen alzines, pins, ametllers, alguna olivera, i un llarg etcètera, són arbres amb anys, que tarden generacions en créixer i amb un jardí molt bonic i mimat, amb una gran piscina i llums a tot el jardi per gaudir de la finca nit i dia. A més els 15.000 metres quadrats restants. Amb opció d' adquirir més Ha de bosc i/o conreu.

La Masia consta de 3 plantes i té de 2 edificacions addicionals: un garatge per a 8 cotxes amb possibilitat de construir una planta més i un menjador d' estiu independent i totalment equipat.

A la planta baixa varies portes d' accés, amb porxo a l' entrada, una habitació totalment conservada, amb sostre curvat i de pedra, un altre habitació molt fresca, amb accés al pati, un habitació de més de 50m2 polivalent: bibiloteca, sala de festes o fàcilment adaptable per fer 2 habitacions més, i l' antiga entrada a la Masia, que sen pot fer un altre habitació, més un petit celler. La segona planta consta de cuina totalment equipada, amb rebost, menjador amb accés a un tarradet amb porxo, ideal per esmorzar amb el sol del matí, una sala d' estar amb moble bar i llar de foc, dos habitacions dobles amb armaris encastats i un bany de 4 peces. La segona planta té 4 habitacions amb armaris encastats, i un bany complert de 4 peces.

Totes les portes, ja sigui d' habitacions o dels armaris encastat són de fusta cremada, difícil de trobar avui en dia, els mobles, són originals, d' antiquari, amb peces de col·lecció: com una col·lecció de llevataps, de pintures, on s' inclouen tots els primers i segons premis de pintura ràpida de Castellnou, i altres pintures que conformen una col·lecció única i privada de pintors de renom de la comarca, juntament amb altres peces: com un projector antic, una premsa del 1800, etc.

Juntament amb la Masia hi ha un menjador d' estiu enfocat a poder gaudir del jardí, amb una cuina completa, taula per a començals, vidriera i situada a un lloc, entre els arbres, per gaudir de la màxima frescor a l' estiu.

El garatge per finalitzar, fet tot de pedra, amb una capacitat de fins a 8 cotxes, té a més la possibilitat de edificar un pis més per al ús que convingui.

A més la masia és molt fresca al estiu, està situada a 700 metres d' altura sobre el mar, passant una marinada que la resta del Bages no té i al hivern que per sota de la boira, sent una casa molt solejada a l' estiu. Amb calefacció elèctrica i A/C, aigua corrent: tot i que no fa falta, té un dipòsit d' aigua potable de més de 60.000 litres,portes blindades, alarma, totalment oculta als veïns i vistes a Montserrat i altres indrets.

INFORMAT'EN O MILLOR DEIXA’T ENAMORAR PER EL BAGES I VINE A VEURE-LA


traducir

Trovimap ID: 385221-19035709
Ref. Agencia: 0334

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1800

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido
  • Electrodomesticos:

    Horno

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones