Compra Casa en Torrevieja

Casa en venta en Torrevieja, El Chaparral

-
4
1
-

Descripción

56. Prachtig volledig gerenoveerd hoekhuis met 3 slaapkamers, privezwembad en ingebouwde jacuzzi te koop in El Chaparral . Torrevieja. Deze woning is volledig gerenoveerd, inclusief de elektrische installatie, sanitair, ramen, deuren, etc.



Deze hoekwoning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet. Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer met eethoek, een ruime open keuken, een badkamer, een gastentoilet en een opslagruimte. Op de bovenste verdieping vinden we de 3 slaapkamers en nog een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een eigen balkon met uitzicht op de achtertuin.



De schuifdeuren vanuit de woonkamer geven toegang tot de op het westen gelegen achtertuin waar we een groot prive zwembad, een ingebouwde jacuzzi, een buitendouche en een groot terras vinden. Aan de voorzijde van de woning is er een tuin op het oosten met parkeerplaats voor de auto.



Deze woning komt met veel extras zoals airconditioning in alle kamers, een kachel, ingebouwde kasten, enzo. Word ook volledig gemeubeld verkocht.



Mis niet de kans om dit unieke hoekhuis met 3 slaapkamers en privezwembad in El Chaparral .Torrevieja te kopen.. Visítanos en Todopisos.

traducir

Trovimap ID: 382244-33365157
Ref. Agencia: JSL-56

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Mascotas:
    No Se Permiten Mascotas

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones