Compra Unifamiliar Pareada en Calle Teulera, Zona Centre, Santa Cristina D Aro

Unifamiliar aislada - Santa Cristina d Aro

145 m²
4
1
2.062 €/m²

Descripción

Benvinguts a la nova llar!

Us presentem en exclusiva aquesta genial casa independent i ubicada al centre del tranquil poble de Santa Cristina d'Aro, perfecta per a aquells que busquen la comoditat de viure a prop de tots els serveis.

Amb una superfície construïda de 262 m² i distribuïda en 3 plantes, aquest habitatge unifamiliar us ofereix tot l'espai que necessiteu per a la vostra família. A més, compta amb un ascensor que connecta des de la planta baixa del garatge amb cadascuna de les plantes de la casa, per a més facilitat.

A peu de carrer trobaràs un ampli garatge tancat i un lavabo pràctic, ideal per guardar els teus vehicles i un traster. A la primera planta, podràs gaudir d´un lluminós saló-menjador, una terrassa exterior on podràs relaxar-te al´aire lliure, una cuina totalment equipada, un acollidor dormitori doble, un bany complet.

A la segona planta, es troben tres dormitoris addicionals i un altre bany complet, perfecte per donar privadesa a cada membre de la família. La quarta planta us sorprendrà amb una sala diàfana, un altre bany complet i una àmplia terrassa exterior, ideal per gaudir de les vistes i el bon clima.

No t'has de preocupar per la temperatura, ja que totes les dependències tenen aire condicionat i calefacció a gas. A més, l'habitatge compta amb armaris de paret, traster i es troba en bon estat de conservació.

Construïda el 2005, aquesta casa/xalet independent és una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen una llar espaiosa i funcion

traducir

Trovimap ID: 378732-37110696
Ref. Agencia: IPDA11951

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones