Compra Unifamiliar en Calle Bosc, Can Carbonell

Chalet / Torre - Can Carbonell

171 m²
4
1
3.947 €/m²

Descripción

Aquesta impressionant propietat de 649 m2, ubicada a la tranquil·la urbanització Can Carbonell de Caldes de Malavella, ofereix un refugi excepcional per als que busquen un estil de vida envoltat de natura i confort. Assentada sobre una parcel·la de 2.000 m2, la casa es presenta com un oasi de luxe i exclusivitat, dissenyada acuradament per satisfer les necessitats més exigents.
Espais interiors excepcionals
La distribució interior de lhabitatge es caracteritza per la seva amplitud i lluminositat. Els seus 4 dormitoris dobles, tots amb fusteria feta a mida i banys complets, són ideals per al descans i la relaxació. El saló, amb xemeneia de pedra i marbre, es converteix en el cor de la llar, un espai perfecte per reunir-se en família o amb amics. La cuina, totalment equipada, convida a crear moments culinaris inoblidables.
Detalls que marquen la diferència
La casa és plena de detalls que la converteixen en un lloc únic. Els terres de parquet natural a tota la casa, l'escala de fusta amb detalls de vidre i la moqueta a les habitacions aporten calidesa i confort. Els sostres alts creen una sensació d'amplitud i els grans finestrals de fusta natural permeten que la llum natural inundi cada racó.
Una infinitat de comoditats
La piscina interior climatitzada amb cascades i disseny Maya convida a la relaxació i al lleure. La sala de cinema, amb una gran xemeneia, ofereix una sala polivalent de 250m.

traducir

Trovimap ID: 378732-37027747
Ref. Agencia: CA-CARBONELL1G

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2020

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones