Compra Unifamiliar en Urbanització Les Teules, Santa Cristina D Aro

Chalet / Torre - Santa Cristina d Aro

162 m²
4
1
3.488 €/m²

Descripción

Aquesta casa a 4 vents ofereix un estil de vida únic, on la comoditat i la bellesa es fusionen per brindar-te una experiència inigualable. Situada en una zona privilegiada, aquesta propietat impressiona des del primer moment amb les seves vistes panoràmiques i la seva orientació al sud, garantint una lluminositat excepcional durant tot el dia.

Amb una parcel·la de 601m² i 261m² construïts, aquesta residència compta amb tot allò que puguis desitjar. Des del moment que entres, et rebrà un ampli saló menjador, seguit d'una espaiosa cuina amb àrea per dinar, perfecta per a reunions familiars i sopars amb amics. Amb 5 habitacions dobles i 3 banys, hi ha espai més que suficient per a tota la família i els convidats. A més, una àmplia sala de jocs ofereix entreteniment per a totes les edats.

No hi falta espai per als teus vehicles, ja que la casa compta amb un garatge per a 2 cotxes. A l'exterior podràs gaudir de dies assolellats a la teva piscina privada i relaxar-te a l'ampli jardí, ideal per a activitats a l'aire lliure i moments de pau i tranquil·litat. Ja sigui com a residència permanent o segon habitatge, aquesta propietat ofereix l'escenari perfecte per crear records inoblidables.

A més, la seva ubicació en una zona molt tranquil·la garanteix la pau i la serenitat que tant desitges. Per al teu confort, la casa compta amb calefacció de gas natural i aire condicionat a l'habitació principal tipus suite, assegurant un ambient agradable a qualsevol moment de l'any.

traducir

Trovimap ID: 378732-36934737
Ref. Agencia: MRC 2814

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2004

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones