Compra Piso en Calle Alexandre Bell, Can Aurell, Terrassa

Piso - Terrassa

65 m²
4
1
2.706 €/m²

Descripción

? Ubicació
La seva ubicació és excel·lent ja que es troba prop del Passeig 22 de Juliol, prop del Parc de Sant Jordi, la qual cosa li permet disposar de tota mena de comerços i serveis voltants.

? Característiques
Cal destacar que estem davant un habitatge amb uns acabats de bona qualitat, amb calefacció, fusteria exterior en alumini, sòls de terratzo, armaris de paret en el dormitori, ascensor i pàrquing opcional de lloguer en la mateixa finca.

Una vegada accedim a l´interior a mà dreta trobem una habitació senzilla i després un bany equipat amb plat de dutxa. Seguint, passem a la zona de dia que està formada pel saló-menjador amb grans finestrals que filtren molta llum natural i alhora tenen accés al balcó. La cuina és independent, amb un bonic disseny en el qual s´ha optat per optimitzar molt bé l´espai.

Des del saló-menjador passem a una porta que ens condueix al distribuïdor. Aquest ens introdueix en la zona de descans que consta de dos dormitoris dobles i un bany amb banyera per a donar servei a tots dos.

¡¡Com podem apreciar, compta amb una distribució ideal en la qual la zona de dia i nit queden clarament diferenciades, oferint així un plus de confort!!

¡¡Una LLAR pensada per a aquelles persones que busquen calidesa i un habitatge llista per a entrar a viure i gaudir des del primer dia!!

traducir

Trovimap ID: 378566-22585890
Ref. Agencia: BN-614

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2004

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones