Compra Piso en Calle Prim, Segle Xx, Terrassa

Piso - Terrassa

60 m²
4
1
2.498 €/m²

Descripción

¡¡B&N IMMOBLES els convida a conèixer aquest preciós i impecable pis que destaca per la seva excel·lent ubicació!!

? Ubicació
Es troba en un carrer molt tranquil de la la zona Segle XX. A tan sols dos minuts caminant tenim accés al Parc de Vallparadís que és sens dubte el pulmó de la ciutat de Terrassa. També proximitat a la Mútua, supermercats, parades de bus, carreteres i el CENTRE, on trobem més zones verdes, gran oferta d´oci, l´estació dels FGC i tot tipus de comerços.

? Característiques
Cal esmentar que es tracta d´un pis molt acollidor i càlid amb un disseny molt elegant que combina a la perfecció sòls de parquet, colors com el gris i el blanc que aporten sensació d´ordre, espai i més lluminositat encara.

En accedir a l´interior, trobem el passadís que seguint recte ens condueix a la zona de dia formada per un saló-menjador de 20m2 amb amplis finestrals i sortida al balcó. La cuina és oberta pel que es presenta com una opció perfecta per a poder interactuar amb els altres mentre es cuina. Tornant al passadís, a mà dreta d´aquest, tenim un agradable dormitori en suite, amb bany equipat amb plat de dutxa.

¡¡Com podem apreciar, l´habitatge té una distribució de les estades molt pràctica, està equipada amb calefacció, aire condicionat i uns acabats d´alta qualitat que ho converteixen en una llar amb molt d´encant, llest per a entrar a viure i gaudir-lo des del primer dia!!

traducir

Trovimap ID: 378566-22492934
Ref. Agencia: BN-605

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones