Compra Piso en Pineda De Mar

Piso En venta en Pineda De Mar

51 m²
4
1
3.196 €/m²

Descripción

Benvinguts al centre de Pineda, on la comoditat i la modernitat convergeixen en aquest pis acabat de reformar! Aquest magnífic habitatge de 54 m² construïts i 53 m² útils ofereix espais dissenyats amb una cura excepcional. Amb una distribució impecable i amb aire acondicionat, compta amb dues habitacions acollidores, un gran saló-cuina oberta totalment equipada, i armaris empotrats que maximitzen l'espai d'emmagatzematge. Tot el confort que necessites al costat de la platja!

Amb un bany molt espaiós i modern, aquest pis és ideal per a aquells que busquen un lloc elegant i còmode per viure. No podem oblidar la seva ubicació privilegiada: a tan sols 50 metres de la platja, gaudiràs de l'aire fresc del mar i del sol en la teu propi balcó amb orientació sud. La llum natural il·lumina cada racó de l'habitatge, creant una atmosfera càlida i acollidora.

Situat a la segona planta d'un edifici de segona mà amb bon estat, construït l'any 1970. A més, disposa de calefacció elèctrica per assegurar-te una temperatura agradable durant tot l'any. Amb una classe energètica E, el consum d'energia és de 138,00 kwh / m2 per any i les emissions de CO2 són de 25,00 kgCO/m2 per any. Descobreix el teu pròxim hogar, on cada detall ha estat pensat per oferir-te una qualitat de vida excel·lent!
SENSE ASCENSOR
#ref:P2-1833

traducir

Trovimap ID: 376489-37089785
Ref. Agencia: P2-1833

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Finques Vilà - Pineda de Mar

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones