Compra Otro en Plaza Plaça Del Triomf, 38, Sant Pere, Terrassa

Local comercial - Terrassa

171 m²
4
1
1.082 €/m²

Descripción

Finca composta de dos locals, ubicada al barri de Sant Pere just davant del Mercat de Triomf, zona de gran activitat comercial.

Local comercial en planta baixa habilitat com a despatx professional, amb una superfície de 171 m² construits, en estat impecable de conservació. Equipat amb aire condicionat, fusteria exterior d'alumini i doble vidre, persiana enrotllable motoritzada, ventilació exterior i accés adaptat. Es distribueix en una entrada/recepció de 20 m², una àmplia sala de 71 m², 6 despatxos independents. Tots dos despatxos principals, de 15 i 16 m², tenen sortida a un pati exterior de 12 m2 que els proporciona una llum natural. Disposa de bany complet amb plat de dutxa. Donada la seva ubicació i, a les seves dimensions, aquest immoble es pot dedicar a diferents tipus d'activitats.
Aquest despatx es troba ACTUALMENT ARRENDAT fins 2033 per 850,00€ + I.V.A.

Local comercial en planta baixa de 56m2 de superfície útil, distribuït en un espai diàfan de 42m2 molt lluminós i amb terres de parquet, una sala independent interior de 16m2, un petit traster i un lavabo. Disposa d’aparador de vidre i persiana metàl·lica enrotllable motoritzada.
Perfecte per a qualsevol activitat comercial, excepte restauració.

traducir

Trovimap ID: 375801-34907833
Ref. Agencia: 26581

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IMMOBLES PRESTIGI, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones