Compra Unifamiliar en Calle Sta Magdalena, 34, Bará, Roda De Berà

Chalet / Torre - Roda de Berà

205 m²
4
1
2.390 €/m²

Descripción

Hola! Busques un lloc idíl·lic per anomenar-lo llar? Permet-me presentar-te aquest magnífic xalet independent a quatre vents que està esperant que ho facis teu. Deixa'm parlar-te de totes les meravelles que aquest lloc té per oferir-te.

Imagina't gaudint de la llibertat de viure a una casa, però sense renunciar als privilegis de viure al centre de Roda de Berà, un dels municipis més encantadors i ben valorats de Tarragona. Aquest xalet es troba en una zona residencial tranquil·la, on podràs gaudir de l'absoluta tranquil·litat i la privadesa que mereixes. A més, la seva ubicació privilegiada et permet tenir a només 2 quilòmetres la bella platja llarga de Roda de Berà, perquè puguis delectar-te amb la brisa marina sempre que vulguis.

Construït l'any 1981, aquest xalet de 4 plantes destaca pels seus espais generosos i el seu impecable disseny arquitectònic. Amb 551 metres quadrats construïts i 205 metres quadrats útils, trobaràs en aquest lloc l'espai perfecte per a la teva família. I què et sembla comptar amb una àmplia parcel·la de 746 metres quadrats? Imagina totes les possibilitats que ofereix aquest jardí de 571 metres quadrats, on podràs gaudir de l'aire lliure i gaudir d'agradables dinars o sopars a l'aire lliure al menjador exterior d'estiu.

El xalet compta amb 7 habitacions, perfectes per acomodar tots els membres de la teva família i tenir espai per rebre els teus convidats. A més, disposa de 3 banys complets, el que garanteix que mai hauràs d'esperar per gaudir d'un bany relaxant abans de ficar-te al llit després d'un llarg dia.

Des de la primera planta, podràs gaudir de fantàstiques vistes al mar, una vista que sens dubte et captivarà! Imagina despertar cada matí amb el so de les onades i obrir les finestres per ser rebut per la brisa del mar.

Vols aprofitar al màxim els dies assolellats? Aquest xalet compta amb 3 terrasses que, en conjunt, sumen 55,60 metres quadrats. El lloc perfecte per gaudir d'un cafè al matí o relaxar-vos cap al tard mentre admires les vistes espectaculars!

La distribució d'aquest xalet és perfecta per adaptar-se a les teves necessitats. A la planta baixa trobaràs un rebedor de 5,3 metres quadrats que et portarà a diferents zones de la casa. Des de la sala d'estar de 37,6 metres quadrats, podràs accedir directament a una terrassa de 19,7 metres quadrats. La cuina, completament moblada i amb un rebost de 6,8 metres quadrats, us donarà la llibertat de deixar volar la vostra imaginació culinària. I per aquells moments en què vulguis gaudir d'una mica d'aire fresc mentre cuines, podràs accedir a una altra terrassa de 8,7 metres quadrats des de la pròpia cuina.

A la planta baixa també trobaràs una habitació doble de 11,9 metres quadrats i un bany amb plat de dutxa de 4,3 metres quadrats en aquesta mateixa planta, cosa que la converteix en una excel·lent opció per a aquells que busquen comoditat i funcionalitat en un només lloc.

Pujant les escales, arribaràs a la primera planta, on trobaràs quatre habitacions dobles i dues individuals, cosa que brinda una oportunitat única per acomodar a tots els teus familiars i amics. Les habitacions dobles són espaioses i lluminoses, i la suite principal és la joia de la corona, amb 18,1 metres quadrats i una terrassa de 15,1 metres quadrats amb vistes al mar. A més, disposa de bany privat amb banyera. Les altres habitacions dobles també ofereixen un espai confortable, amb mides que van des dels 10,6 fins als 26 metres quadrats. Les dues habitacions individuals són perfectes com a estudi o per donar cabuda als més petits de la família.

Al passadís de la primera planta, descobriràs una trapa que et portarà a la darrera planta de la casa, on trobaràs unes golfes per reformar. Imagina l'espai que podries crear, un lloc on deixar volar la teva imaginació i convertir-lo en un recés de calma i de serenitat.

No podem oblidar-nos dels garatges, on podràs aparcar fins a 4 cotxes, o utilitzar-los com a magatzems per emmagatzemar les teves pertinences. ¡Practicitat i conveniència en un sol lloc!


A més, perquè visquis amb total comoditat, la casa compta amb calefacció per radiadors de gas a totes les estances i aire condicionat per splits amb bomba de fred i calor, així que oblida't de patir per les onades de calor o de fred. 
En resum, aquest xalet independent a Roda de Berà és el somni de qualsevol família que busca una llar perfecta. Els seus amplis espais, la seva ubicació privilegiada i totes les comoditats que ofereix fan d'aquest lloc l'escapament perfecte de la vida de la ciutat. Estàs llest per fer el següent pas? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació i per concertar una visita a la teva nova llar. T'assegurem que no te'n penediràs!

T'esperem amb els braços oberts per ajudar-te a trobar la llar dels teus somnis!


























traducir

Trovimap ID: 349647-36991423
Ref. Agencia: 2128

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1981

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

FINCAS MARITIM PLAYA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones