Compra Unifamiliar en Calle Mas Del Bitxac, 14, Vilafortuny, Cambrils

Chalet / Torre - Cambrils

170 m²
4
1
2.500 €/m²

Descripción

Atenció! Famílies a la recerca de la casa dels vostres somnis a Vilafortuny. Us presentem una veritable joia al mercat immobiliari, la casa que sempre has desitjat. Prepara't per descobrir la teva nova llar, on la tranquil·litat i la comoditat es combinen de manera perfecta.
Aquesta casa, ubicada en un terreny de 405,60m2, us ofereix tot l'espai que necessiteu per gaudir de moments inoblidables en família. Amb una construcció de 269m2, compta amb 170,34m2 útils distribuïts en tres plantes, connectades per una escala central que reparteix l'espai entre les diferents plantes.
En entrar a la casa, et sorprendrà l'amplitud i la lluminositat de cadascuna de les estances. Amb un total de cinc habitacions i tres banys, aquesta casa està dissenyada perquè cada membre de la família tingui el seu propi espai i privadesa. A més, no tindràs problemes d'emmagatzematge gràcies als espaiosos armaris de paret que trobaràs a totes les habitacions.
La cuina, àmplia i lluminosa, és un dels cors de l'immoble. Equipada amb els millors electrodomèstics, et brinda la possibilitat de demostrar el teu talent culinari, preparant deliciosos menjars per a tota la família. Imagina l'aroma dels teus plats preferits impregnant cada racó de la teva nova llar.
La bellesa daquesta casa no es limita al seu interior. A l'exterior, podràs gaudir d'un jardí cuidat fins a l'últim detall, envoltat de zones verdes, una majestuosa palmera i llimoners que et regalaran l'oportunitat de gaudir de fruita fresca durant tot l'any. I no podem oblidar esmentar els tres balcons que adornen la façana, des dels quals podràs contemplar les vistes dels voltants.
Però això no és tot, estimat comprador. Cada detall d'aquest xalet ha estat pensat per al teu màxim confort. La casa compta amb calefacció per radiadors de gas, perfecta per als dies més freds de l'hivern. A més, disposa d'aire condicionat inverter per conductes amb dos aparells independents perquè el clima sigui sempre l'adequat. I si parlem de sostenibilitat, no hem d'oblidar esmentar les plaques solars a la teulada, que et permetran gaudir de l'aire condicionat sense renunciar a una consciència ecològica.
I per si encara no t'hem enamorat prou, a la part més alta de la casa hi ha una gran terrassa solàrium, des de la qual podreu contemplar unes espectaculars postes de sol i gaudir d'increïbles vistes al mar. Hi pot haver un racó més idíl·lic per relaxar-te després d'un llarg dia de feina?
Aquest xalet va ser construït el 2010 i es troba en un excel·lent estat de conservació. No podem deixar passar l'oportunitat de recordar-te que aquest immoble s'ofereix en exclusiva a través de El Balcó Immobiliària, una de les immobiliàries més ben valorades de tota Tarragona. Què significa això per a tu com a comprador? Una experiència de compra sense problemes, recolzada per la perfecta combinació entre els processos d'una immobiliària digital i l'atenció personalitzada d'una immobiliària tradicional.
Amb El Balcó Immobiliària, podràs signar tots els documents electrònicament per gaudir d´un procés àgil i transparent. Però sempre podràs comptar amb un lloc on acudir si tens algun dubte o necessites assessorament. Ens prenem molt seriosament la teva satisfacció i estem disposats a fer tot el necessari perquè aquest xalet independent sigui la teva nova llar.
No perdis l'oportunitat de fer-te amb aquesta joia immobiliària i gaudir de la tranquil·litat i la comoditat que tant anheles! Contacta'ns ara mateix i estarem encantats d'ajudar-te a fer el pas cap a la teva nova vida a Vilafortuny.

traducir

Trovimap ID: 349647-36886489
Ref. Agencia: 2122

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2010

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

FINCAS MARITIM PLAYA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones