Compra Unifamiliar Pareada en Grupo Sant Pau, Port, Cambrils

Unifamiliar adosada - Cambrils

72 m²
4
1
3.264 €/m²

Descripción

Descobreix la teva nova llar a Cambrils Port! Posem a la teva disposició aquesta encantadora casa adossada de 75 metres quadrats, totalment renovada i llesta per ser teva. Amb un preu irresistible de 235.000€, aquesta propietat de dues plantes ofereix un espai acollidor i modern per a la teva vida.

A la planta principal, gaudiràs d'un lluminós saló menjador, una àmplia cuina amb accés a un pati posterior privat i un elegant lavabo. La distribució cuidadosament dissenyada crea un ambient perfecte per al confort i la comoditat.

Puja a la planta superior, on tres dormitoris et esperen amb calidesa i tranquil·litat. La ubicació privilegiada al centre del port i del casc urbà, juntament amb la proximitat a la platja, converteix aquesta casa en una joia.

Actualment llogada, aquesta propietat presenta una excel·lent oportunitat d'inversió. Imagina les possibilitats de lloguer per a vacances o temporades. Les opcions són infinites!

Perfecta com a residència habitual, la zona ofereix tots els serveis essencials: botigues, restaurants, escoles, instituts, centres d'oci, parcs, centres mèdics i molt més! Convidem aquells interessats a posar-se en contacte amb nosaltres per proporcionar-los informació addicional.

No deixis passar aquesta oportunitat única. Comunica't amb nosaltres ara per obtenir més detalls i donar el pas cap a la teva nova llar a Cambrils Port!






traducir

Trovimap ID: 349578-36514412
Ref. Agencia: 058202377

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1986

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

GABINET D'ASSESSORIA CAMBRILS, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones