Compra Piso en Calle De Galícia, Port, Cambrils

Piso - Cambrils

106 m²
4
1
1.698 €/m²

Descripción

No perdis l'oportunitat de viure al cor de Cambrils-Port! Aquest ampli pis en venda està ubicat al carrer Galícia, en ple centre urbà ia poca distància a peu del port i la platja. Ideal per a aquells que busquen un habitatge per a vacances o com a residència habitual, aquest immoble compta amb tots els serveis disponibles al seu voltant, des de comerços i restaurants fins a centres de lleure i parcs.

Amb una superfície construïda de 133 m² i 106 m² útils, aquest pis compta amb una distribució en dues zones que ofereixen una gran comoditat i privadesa. En entrar, podràs gaudir d´un ampli rebedor que et portarà a la zona de dia, on trobaràs un lluminós saló menjador, una cuina amb safareig i una terrassa perfecta per gaudir del sol i l´aire fresc. A més, aquesta zona compta amb un dormitori i una cambra de bany.

A la zona posterior del pis, podràs trobar tres dormitoris dobles i un segon bany, cosa que et permetrà gaudir d'una gran privadesa i comoditat. Aquest pis en venda és molt lluminós i assolellat, cosa que el converteix en un espai perfecte per gaudir de la vida en família o amb amics.

Aquest immoble compta amb accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. A més, compta amb aire condicionat i ascensor, cosa que garanteix una gran comoditat i accessibilitat en tot moment.

No perdis l'oportunitat de visitar aquest pis en venda a Cambrils-Puerto i descobreix tot allò que té per oferir. T'esperem!

traducir

Trovimap ID: 349578-36309224
Ref. Agencia: 058202334D

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1990

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

GABINET D'ASSESSORIA CAMBRILS, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones