Compra Piso en Paseo De Lluís Companys, Port, Cambrils

Piso - Cambrils

104 m²
4
1
1.635 €/m²

Descripción

Tenim el plaer de presentar aquest encantador pis en venda a Cambrils Puerto, situat al Passeig Lluís Companys. Amb una ubicació excepcional al cor del port, aquesta propietat és perfecta tant com a residència permanent com per gaudir d'unes vacances inoblidables gràcies a la seva proximitat a la platja.

Situat a la primera planta i accessible mitjançant ascensor, aquest pis ofereix un espai total de 131 m2 construïts i 104 m2 útils, proporcionant moltes possibilitats per personalitzar-lo segons les teves necessitats i gustos. La distribució inclou un ampli saló menjador amb accés a una acollidora terrassa, tres espaiosos dormitoris dobles, una cuina funcional, un bany complet, un lavabo, una zona de rentat pràctica, una terrassa coberta a la part posterior i un pati.

Tot i que necessita algunes reformes, aquest pis és una autèntica joia per descobrir. No dubtis en sol·licitar una visita; t'agradarà. Aquesta és la teva oportunitat de crear el teu llar dels somnis en una ubicació privilegiada!

traducir

Trovimap ID: 349578-34278153
Ref. Agencia: 3-0582023812

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1980

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

GABINET D'ASSESSORIA CAMBRILS, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones