Compra Unifamiliar Pareada en Calle Joaquim Sunyer, Vilafortuny, Cambrils

Unifamiliar adosada - Cambrils

203 m²
4
1
2.857 €/m²

Descripción

En una de les millors zones de Cambrils, concretament a la urbanització Vilafortuny "Els Tallats", tenim aquesta espectacular casa unifamiliar adossada. La seva ubicació privilegiada en una zona tranquil·la, majoritàriament destinada a residència permanent, la converteix en una opció ideal. La proximitat als serveis com escoles, supermercats i farmàcies, sumat a les àmplies zones enjardinades, piscines, pistes de tennis, frontó i zones infantils dins la urbanització, la fan encara més atractiva.

La casa unifamiliar adossada destaca pel seu disseny singular i modern, amb acabats de primera qualitat. La planta baixa acull un ampli saló amb llar de foc, menjador, una cuina totalment equipada, una habitació doble i un bany, presentant una distribució pràctica i recomanable. Des de la planta primera, s'accedeix directament a una zona exterior pavimentada que envolta l'habitatge.

A la planta segona, es troben dos dormitoris dobles i dos banys (un en suite). La darrera planta alberga una àmplia habitació-estudi amb accés directe a una gran terrassa de 45 m2. A més, compta amb un ampli garatge i espais polivalents a la planta soterrani. L'orientació al sud garanteix una lluminositat excepcional.

En un moment en què valorem especialment disposar d'espais a l'aire lliure per compartir amb la família i amics, així com l'amplitud interior que fa la vida més agradable, aquesta vivenda moderna i ubicada de manera impecable, en una zona tranquil·la amb tots els serveis necessaris, pot co

traducir

Trovimap ID: 349578-32931204
Ref. Agencia: 26-05820222

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

GABINET D'ASSESSORIA CAMBRILS, SL

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones