Compra Piso en Calle Raval Dels Grecs, 32, Centre, Roses

Apartamento - Roses

60 m²
4
1
3.583 €/m²

Descripción

Aquest encantador apartament de 2 dormitoris es troba al cor de Roses, i compta amb una àmplia terrassa assolellada i un balcó. A més, hi ha una opció de compra de plaça d'aparcament i traster. Amb 60 m2 útils, el pis compta amb dos banys complets, una cuina independent totalment equipada i moblada, una habitació amb armari encastat i habitació principal en suite. L'edifici compta amb ascensor per a més comoditat.

Roses és una ciutat costanera situada a la Costa Brava de Catalunya, Espanya. Es troba a la província de Girona, a la comarca d'Alt Empordà, i és coneguda per les platges, el patrimoni històric i cultural, i l'àmplia oferta gastronòmica.

Roses té una llarga història que es remunta a l'època romana, i això es pot apreciar a les ruïnes arqueològiques i monuments que es poden visitar, com la Ciutadella de Roses, el Castell de la Trinitat i l'Església de Santa Maria. La ciutat també compta amb un impressionant port esportiu, on es poden trobar nombrosos restaurants i bars que ofereixen deliciosos plats de marisc i peix fresc.

Les platges de Roses són un altre dels principals atractius turístics, i van des de petites cales fins a extenses platges de sorra. Entre elles destaquen la platja de la Punta, la platja de Santa Margarida i la platja de l'Almadrava. A més, la ciutat és un excel·lent punt de partida per explorar la natura circumdant, amb nombroses rutes de senderisme i espais naturals protegits com el Parc Natural del Cap de Creus.

En resum, Roses és una ciutat

traducir

Trovimap ID: 349566-35292423
Ref. Agencia: 2375

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2007

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones