Compra Industrial en Calle De Francesc Santcliment, Parc Activitats Econòmiques, Vic

Nave industrial - Vic

-
4
1
-

Descripción

Descobreix aquesta excel·lent oportunitat d'inversió a Vic!

Posem a la teva disposició una nau de 535 m² a la planta baixa amb un soterrani de 470 m² i amb la possibilitat de construir un altell de 125 m². A més, compta amb un pati frontal de 50 m² i un posterior de 60 m². Aquesta nau és totalment diàfana, la qual cosa et proporciona flexibilitat per adaptar-la a les teves necessitats.

A més de l'espai, la nau ja disposa de la instal·lació elèctrica i lavabos, així com diverses portes d'accés per facilitar l'entrada i la sortida. També compta amb una rampa compartida i un sistema de calefacció radiant en el terra. No t'hauràs de preocupar de la resistència del terra, ja que està preparat per suportar un pes de 2500 kg/m².

Actualment, la nau està llogada, la qual cosa la converteix en una inversió ideal. Aprofita aquesta situació i obtindràs un rendiment garantit.

No deixis escapar aquesta oportunitat! Amb una ubicació a Vic, aquesta nau ofereix una situació estratègica per al teu negoci. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i concertar una visita!
En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del CODI CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s´aprova el Reglament d´Informació al Consumidor a la compravenda d´habitatges a CATALUNYA, s´informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin d´aplicació (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan inclosos en el preu.

traducir

Trovimap ID: 349485-36291751
Ref. Agencia: 2023022

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Global Immobiliària

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones