Compra Unifamiliar Pareada en Calle Caldes, 5, Vidreres

Unifamiliar adosada - Vidreres

150 m²
4
1
2.100 €/m²

Descripción

Promoció de quatre cases unifamiliars situades al barri de la Pau, al carrer Caldes, just al costat de la Pineda d'En Masó, a només 50 metres del col·legi Sant Iscle i a 10 minuts caminant del centre del poble.

Les cases es distribueixen en 2 plantes amb un total de 180 m². construïts, 150 m². útils, i 80 m². de jardí. A la planta baixa ens trobem amb un garatge amb capacitat per a un cotxe i zona de safareig, 1 bany i sala d'estar-menjador amb cuina oberta i amb sortida a la terrassa/porxo on hi ha una barbacoa i on es troba el jardí. A la planta primera ens trobem amb quatre dormitoris, dos banys i un balcó amb vistes al jardí.

La construcció serà d'estil modern amb acabats de primera qualitat i al esser d'obra nova existeix la possibilitat de poder escollir les rajoles, el gres i altres acabats al gust del client, així com poder convertir un dels dormitoris en un despatx, gimnàs, et. també existeix la possibilitat d'instal·lar una xemeneia i/o la construcció d'una piscina.

El garatge tindrà porta basculant automàtica, les finestres d'alumini de doble vidre i aire condicionat fred/calor a través de conductes i la cuina vindrà equipada amb forn i placa de cocció elèctics.

En el preu dels immobles que apareixen a la nostra pàgina web no inclou les despeses notarials, registrals, impostos (ITP o IVA + AJD) i/o qualsevol altra despesa derivada de la compravenda.

traducir

Trovimap ID: 349434-36556026
Ref. Agencia: cas01

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones